Makineri akulli

Makineritë e akullit Brema paraqesin një sfidë, një cilësi pa kompromis dhe kënaqësi të plotë të klientit, madje edhe përtej pritshmërive të tyre.
Makinat e akullit janë të pajisura me seksion të gjerë spërkatësish metalikë, të dizajnuar për lehtësinë e çmontimit dhe sigurimin e prodhimit të një kapaciteti të aftë për të trajtuar ujëra të forta, me përmbajtje të lartë minerale.
Kapaciteti i prodhimit të makinerive të akulli fillon nga 22 kg në 24 orë, deri në 300 kg në 24 orë.