DYSHEME

brill_T5KT
Linja e detergjenteve të dyshemesë përfshin një seri produktesh, të cilat synojnë pastrimin, shkëlqimin dhe aromatizimin e dyshemesë së mjediseve tuaja. Kjo linjë përbëhet nga produkte për pastrimin e sipërfaqeve prej qeramike, parketi, mermeri, gres-porcelan, sipërfaqeve me shkëlqim etj. Përdorimi i tyre është mjaft i gjerë, si për shtëpi, zyra, institucione, shkolla etj.
Produktet e kësaj linje janë: Ceramica, Parquet, Brill verde.