PISHINA

idroliquid_T5K
Një risi në gamën e larmishme të detergjentëve Cleprin janë detergjentet për pishina, pastrimi i të cilave është shumë i rëndësishëm për shëndetin e çdo individi. Ne ofrojmë siguri maksimale për këdo që përdor detergjentët Cleprin, pasi janë të certifikuar sipas standardeve europiane dhe janë eco-friendly. E nisim me Antialgha per mbrojtjen e pishinave nga bakteret, algat apo myku, duke vazhduar me normalizuesin e pehashit PH-/+, produktet e klorit për dezinfektimin e baktereve në ujë, të padëmshme për shëndetin dhe që nuk irritojnë lëkurën.
Produktet për pishina janë: Ecocloro 10, Deasy, Antialgha 10, C30+, C4-, Idroliquid etj.