INDUSTRIA PRODHUESE

dc8_T5K
Një gamë shumë specifike e detergjentëve Cleprin është ajo e detergjentëve të linjave prodhuese, si fabrikat e përpunimit të ushqimeve, mishit dhe produkteve të bulmetit. Këto produkte jo vetëm bëjnë të mundur pastrimin e impianteve të prodhimit, por shërbejnë edhe si dezinfektues falë formulës eco-clean. Detergjentët përdoren për tubacione, kaldaja, furra pjekjeje industriale etj.
Produktet e kësaj linje janë: Remox Chlor, DC8, Discal, Decal, Sgretor.