PRODUKTET TONA

LATEST NEWS

SHOWROOM

Global Catering Center

Më 19/12/2019, në ambientet e Pajtoni Bussines Center inauguruam showroom-in tonë më të ri, ku u zhvillua një demo-kitchen nga shefat italianë të Lainox-it mbi trendet më të reja të kulinarisë.

Lavastoviglie Silanos E40 Eco .

Makineri për larjen e gotave, me kosh 40×40 mm, dhe pjatave, me kosh me përmasa 500×500 mm, me veshje inoksi, të certifikuar sipas standardeve europiane. Kjo makineri ka të inkorporuar gjithashtu pompën e detergjentit dhe pompën e brilantantit dhe vjen me një çmim special për të gjithë të interesuarit, për vetëm 940 euro.

KLIENTËT TANË

PARTNERËT TANË