KUZHINA

CLE_CAP_1000ml-1024x1024
Linja e detergjentëve të kuzhinës përfshin një seri produktesh specifike, me qëllim pastrimin e kuzhinave nga yndyrat, mbetjet vegjetale, oksidimi i furrave të pjekjes, si edhe higjienizimi i tavolinave dhe mjeteve të punës në kuzhine. Produktet mund të përdoren gjithashtu edhe me impiante vetëpastrimi, si në rastin e furrave profesionale. Detergjentët përshtaten edhe për materiale, si inoks, alumin, në bazë të formulave prodhuese përkatëse.
Produktet e kësaj linje janë: Cle cap, K 15, K 20, Forn all, Forn brill.