Lavastovilje

Lavastoviljet Silanos janë ideuar në bazë të rendimentit dhe thjeshtësisë në përdorimin e tyre.
Lavastoviljet kanë të inkorporuara dozuesin e detergjentit dhe brilantantit. Ato synojnë parimisht uljen e konsumit të ujit, energjisë dhe detergjentit, duke qenë më efikase në përdorimin e tyre.
Linja e lavastoviljeve është e ndarë sipas këtyre kategorive:
– larëse gotash;
– larëse pjatash;
– larëse e objekteve të ndryshme në kuzhina apo bare, si, tenxhere, tiganë, sete servisi etj.;
– larëse kapote, me mekanizëm hapjeje;
– larëse tunel, me kapacitet të lartë përmbajtjeje dhe funksionimi.
Makineritë janë të disponueshme me panele touch screen, si edhe mekanike, në varësi të preferencës së klientit. Ata kanë strukturë inoks AISI 304, të certifikuara sipas
standardeve europiane.
Silanos gjendet pranë klientëve me oferta tunduese, duke filluar nga vetëm nga 999 euro.
Për hollësi të mëtejshme vizitoni faqen e internetit: www.silanos.it