Lavanteri

Firma e mirënjohur e lavanterive Renzacci prodhon gamën me të madhe të makinerive për larje dhe pastrim.
Renzacci Spa ofron një linjë të larmishme produktesh për lavanterinë, pasi është në kërkim të vazhdueshëm të makinerive dhe teknologjive të reja në dispozicion të industrisë së larjes dhe pastrimit të thatë në të gjithë botën. Kjo kompani operon me më shumë se 390 modele dhe variante të ndryshme, të gjitha të projektuara dhe të ndërtuara nga Renzacci Spa, nga hulumtimi, planifikimi, zhvillimi, prodhimi dhe shitja.
Makineritë e larjes fillojnë nga kapaciteti 9 kg deri në 120 kg.
Makineritë e tharjes kanë një kapacitet nga 10 kg deri në 122 kg.
Makineritë e hekurosjes janë të dimensioneve dhe llojeve të ndryshme, si rula hekurosjeje, kalandra, hekur i presuar etj
Së bashku me setet e lavanterisë ne ofrojmë gjithashtu edhe pompat e dozimit të detergjentit, si edhe mirëmbajtjen e gjithë sistemit të mirëfunksionimit të tyre.
Për hollësi të mëtejshme vizitoni faqen e internetit: www.renzacciland.it

Larese

Rrul hekurosje

Tharese