Pastiçeri & Xhelateria

ISA është një kompani prestigjioze, e cila daton prodhimin e saj të frigoriferëve dhe vitrinave të akulloreve dhe pastiçerisë, që prej 1963-it.
Aktualisht, ISA operon në treg me 5 marka si: ISA, COF, TASSELLI, ABACO dhe HIZONE.
Isa është një ndër eksportuesit më të rëndësishëm në tregun botëror me rreth 107 vende të botes, ku eksporton gamën e saj të produkteve në kompanitë më në zë botërore, si:s etj.
Të gjitha produktet e ISA-s kanë certifikime të standardeve europiane, si edhe një qasje me trendet me të fundit të arredimeve të bareve, pastiçerive dhe xhelaterive.
Për hollësi të mëtejshme vizitoni faqen e internetit: www.isaitaly.com.