Pajisje ndihmëse kuzhine

Amitek SRL është një kompani që ofron një linjë të gjerë pajisjesh ndihmëse për kuzhina, gjithashtu edhe frigoriferë të përmasave dhe llojeve të ndryshme, në varësi të kërkesave të klientëve.
Produktet më të kërkuara të Amitek-ut janë:
– makineritë e vakumit;
– fritezat, skarat, thekësit e bukës për bare apo restorante me kapacitet të ulët;
– shtrydhëset e frutave apo agrumeve;
– higjienizuesit e thikave;
– pajisjet për kreperi dhe fast food;
– karrelat e shërbimit për hotele;
– produktet për vetëshërbim;
– fetatriçet e të llojeve të ndryshme.
Për hollësi të mëtejshme vizitoni faqen e internetit: www.amitek.it