Kuzhina

Kuzhinat Baron
Zgjedhja që bën ndryshimin.
Përdorimi i çelikut me cilësi të lartë, me vëmendjen në çdo detaj gjatë gjithë procesit të prodhimit janë vetëm disa nga tiparet që i bëjnë kuzhinat Baron kaq unike. Zgjedhja e materialeve dhe cilësia e ndërtimit u japin kuzhinave Baron besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e tyre ekstreme, duke i bërë ato partnerin e përsosur për çdo kuzhinier profesional. Në gamën e gjerë të modeleve që ne ofrojmë, ju mund të gjeni zgjidhjen për çdo kërkesë tuajën, duke filluar nga linjat klasike me gaz dhe rrymë elektrike, deri te fritezat digjitale dhe te produktet për qëllime të veçanta.
Baron zotëron certifikatën e cilësisë ISO 9001:2015 për çdo linje apo produkt të tijin.
Për më tepër informacion ju lutem vizitoni: www.baronprofessional.com