Frigoriferë

Linja e frigoriferëve e prodhuar nga Global Catering është e ndarë në këto nënkategori:
– frigoriferë banak, të cilët fillojnë me 2 porta, deri në frigoriferë banak me 5 porta;
– frigoriferë kolonë, tek ose dopio;
– frigoriferë picerie banak me ose pa vitrinë, për vendosjen e kasketave;
– frigoriferë ngrirës ose ftohës;
– frigoriferë vitrinë me xhama për pije.
– ekspozitorë peshku ose vere.

Një tjetër produkt qe ofrojmë janë dhomat frigoriferike, të përmasave të ndryshme, në varësi të kërkesave të klientëve, të cilat janë të firmës së mirënjohur BOXCOLD.
Për me tepër informacion, ju lutemi vizitoni faqen e internetit: www.boxcold.it
Gjithashtu, ne ofrojmë dhe gamen e produkteve plotësuese, si rafte inoksi për frigoriferë, vasketa, pjesë të ndryshme këmbimi etj.
Një linjë frigoriferësh të importuar nga Italia mund të gjeni në faqen e internetit: www.amitek.it